Köszönjük, hogy bizalmat szavazott nekünk!

Mi történik most, hogy elküldte nekünk az űrlapot?

kapcsolatfelvétel

1. Felhívjuk Önt telefonon

Felmérjük az igényeit, megválaszoljuk a kérdéseit.

személyes találkozó

2. Személyes találkozó vagy online kötés

Átbeszéljük a termék részleteit, csomagjait. Kalkulációt készítünk és segítjük önt a legjobb döntés meghozatalában.

3. Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Ne siessen, maradjon még velünk!

Blogunkban sok érdekességet olvashat még:

egészségpénztár-nyugdíj

Egészségpénztár mint nyugdíj-megtakarítás?

Milyen kiadásai vannak egy nyugdíjasnak? Sokféle lehet, mindenkinek más és más, egy dolog viszont biztos: a legtöbb nyugdíjasnak magasak az egészségügyi kiadásai. Miért ne készülne fel ezért a nyugdíjas éveire egészségpénztárral?

vadkár, vadgázolás autóval

Egyre több a vadkár – van olyan biztosítás, ami segít?

2021 folyamán csaknem 17%-kal több vadat ütöttek el a hazai utakon. Az ilyen jellegű baleseteket olykor lehetetlen elkerülni, de mégis hogyan biztosíthatja magát arra az esetre, ha bekövetkezne a vadkár?

nyugdíj-megtakarítás-nyugdíjbiztosítás

Nyugdíj-megtakarítás tudnivalók kezdő takarékoskodóknak 1. rész: A nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjaskor megélhetésének összespórolása egy nagyon komoly kérdés! Hiszen amíg aktív éveiben a fizetéséből egy bizonyos életszínvonalon élhet, addig ezt az életszínvonalat a nyugdíjas évekre előre kell megteremteni. Erre már több lehetősége is van. Mai cikkünkben utat mutatunk a nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatban a kezdő takarékoskodóknak.

sport balesetbiztosítás

Fedezi a balesetbiztosítás, ha valaki sportolás közben sérül meg?

Fedezi-e a balesetbiztosítás, ha valaki sportolás közben sérül meg? Ha rendszeresen sportol, akkor ne hagyja magát védtelenül a sportsérülésekkel szemben. Léteznek ugyanis olyan biztosítások, amelyek pénzügyi segítséget nyújtanak, ha balesetet szenved, de nem minden esetben fedezik a sporttal kapcsolatos sérüléseket. Tippek, hogy hogyan biztosíthatja magát a sportbalesetek esetére!

casco kár

Milyen károkra fizetett legtöbb esetben a casco 2022-ben?

A casco biztosítás nagyon hasznos lehet akkor, ha váratlan káresemény történik egy autóval. A kártérítési igények számát tekintve, 2022-ben nem volt lényeges eltérés az azt megelőző két esztendő tendenciáihoz képest, mégis érdemes áttekinteni, milyen kellemetlenségekkel néztek szembe leggyakrabban a jármű tulajdonosok.

építés-szerelés biztosítás

Ezért gond, ha lakásfelújítás alatt nem változtat a lakásbiztosításán!

Miért fontos a biztosítási kötvény módosítása lakásfelújítás esetén? Milyen bejelentési kötelezettségek vannak? Érdemes építés-szerelés biztosítást kötni?

lakásbiztosítás albérletre

Lakásbiztosítás albérletre: bérlőként kötnünk kell biztosítást?

Amikor az ember saját ingatlant vásárol, rendszerint az első feladatok közé tartozik az elintéznivalók listáján az, hogy megkösse a számára leginkább megfelelő biztosítást. Azonban, ha albérletbe költözik valaki, ritkán jut eszébe ezzel foglalkozni, sok esetben még a tulajdonosok is elsiklanak e dolog felett. Pedig adott esetben számos kellemetlenségtől kímélheti meg magát egy lakásbiztosítás az albérletre!

temetési-biztosítás

Hogyan hatnak az energiaárak a temetésekre? És mi köze ennek a biztosításokhoz?

Különösen most fontos mérlegelni a temetéssel kapcsolatos kiadásokat, ugyanis az energiaárak emelkedése a temetések áraira is hatással van.

ház körüli balesetek

Két ujjal kevesebb, maradhat? Avagy ház körüli balesetek a járványhelyzet alatt

Amilyen hirtelen jött tavasszal a karantén, úgy lettek egyre gyakoribbak a ház körüli balesetek. Milyen balesetek voltak a leggyakoribbak? Néhány biztosító elmondta, hogy mi a tapasztalatuk.

kötelező biztosítás használt autó vásárlásakor

Kötelező biztosítás használt autó vásárlásakor

A kötelező biztosítás, ha használt autót vásárolt, akkor van néhány szabály, amit jó, ha tud. Ezzel pedig megkönnyítheti az ügyintézést a biztosítás kötéstől az átírásig.