Tornai Edit
{

Tornai Edit vagyok a Biztosításszakértő.com alapítója. A tanácsadás nálam egy kérdéssel kezdődik, hogy megtudjam mi az Ön igénye. Amikor tudom, hogy milyen problémákkal szembesül, amelyekre akár egy biztosítás is megoldást kínálhat, akkor összeállítom a lehetséges biztosítások listáját. Ön pedig kiválaszhatja azt, amelyik segítséget nyújt a bajban.

Használja ki a 25 éves biztosítási tanácsadói tapasztalatomat és találja meg azt a biztosítást, amelyre Önnek szüksége van!

Tornai Gábor
{

Üdvözlöm! Tornai Gábor vagyok a Biztosításszakértő.com szakértője; immár több, mint 1 évtizede foglalkozom biztosítási tanácsadással. Nekem mindig is fontos volt az ügyfeleim elégedettsége, nem csak azért, mert ez egy nagyon szép és hangzatos cél, hanem mert nekem kiemelten fontos az üzleti korrektség, és az egymás iránti tisztelet. Ebből kifolyólag engedje meg, hogy ne tegezzem, mert nálam itt kezdődik a tiszteletteljes kapcsolat!

Ha szüksége van egy megbízható biztosítási tanácsadóra, mert nem elég egy online kalkulátor, akkor bátran keressen engem!

Ori a kabala
{

Rooooaaaaaaarrrrrrr! Ori vagyok a Biztosításszakértő.com kabalája. Nekem köszönhető, hogy az irodában mindig jó kedv van. Ahogy Editnek és Gábornak, nekem is fontos az elégedettség. Ha már elégedettség, egy normál oroszlán akkor elégedett, ha tele a bendője! Na, nem, ne gondolj rosszra, nem eszem meg az ügyfeleket, hogy elégedett legyek, és már egy ideje a gazellákról is leszoktam. A nem átlagos oroszlánoknál – mint, amilyen én vagyok – az elégedettség mások jókedvre derítésénél kezdődik!

Ha szükséged van egy megbízható biztosítási tanácsadóra, ne válassz engem , mert én nem értek biztosításokhoz! Rooooaaaaaaarrrrrrr!