Kockázati egészségbiztosítás – összegbiztosítás

tartalmazza a csomag Egyedileg összeállítható kockázati egészségbiztosítás, választható biztosítási összegek

tartalmazza a csomag Válaszható életbiztosítás és balesetbiztosítás az egészségbiztosítás mellé

tartalmazza a csomagCsaládi szerződés esetén extra kedvezmény

tartalmazza a csomag Az egész világra érvényes biztosítás

tartalmazza a csomag Gyors biztosítás kötés, akár online

 

 

Főoldal 9 Egészségbiztosítások 9 Kockázati egészségbiztosítás – összegbiztosítás

Gondolkodott már azon, milyen helyzetbe kerülne, ha egy váratlan betegség következtében nem tudná támogatni családját, vagy ha egészségi problémái miatt hosszabb időre, esetleg véglegesen elveszítené munkaképességét? A megfelelő megoldás erre az, hogy állítsa össze saját kockázati egészségbiztosítását, amely egy egyedi összegbiztosítási csomagként pontosan az Ön és családja szükségleteire szabott. Ezáltal csak azért fizet, amire valóban szüksége van, és elkerülheti a felesleges pénzügyi terheket.

Mit jelent az, hogy összegbiztosítás?

Az összegbiztosítás egy speciális biztosítási forma, amely a biztosítási esemény bekövetkeztekor a biztosítottnak vagy kedvezményezettjeinek egy előre meghatározott összeget fizet ki. Ez a típusú biztosítás különösen az élet-, baleset- és egészségbiztosítási területeken elterjedt, ahol a biztosítási szerződésben rögzített összeg a biztosítási esemény – például betegség, baleset vagy halál – bekövetkezése esetén kerül kifizetésre.

Az összegbiztosítás alapvető jellemzője, hogy a kifizetés nem a ténylegesen felmerült költségek alapján történik, hanem egy előre meghatározott összeg kerül kifizetésre, függetlenül a valós pénzügyi veszteségtől. Ez jelentős előnyt jelenthet a biztosított számára, mivel biztosítja a pénzügyi tervezhetőséget és stabilitást váratlan helyzetekben.

kockázati egészségbiztosítás-összegbiztosításról tárgyalnak

Az összegbiztosítás előnyei közé tartozik a rugalmasság és az egyszerűség. Mivel az összeg előre meghatározott, a biztosítási esemény bekövetkezésekor a kifizetési folyamat gyors és zökkenőmentes lehet. A biztosítottak számára ez azt jelenti, hogy rövid időn belül hozzáférhetnek a szükséges pénzügyi forrásokhoz, amelyek segíthetnek a váratlan kiadások fedezésében, legyen szó egészségügyi költségekről, jövedelemkiesés pótlásáról vagy akár a temetési költségek finanszírozásáról.

Fontos megjegyezni, hogy az összegbiztosítás kiválasztásakor alaposan meg kell fontolni a biztosítási összeg nagyságát, hogy az megfelelően tükrözze a biztosított személy vagy család pénzügyi szükségleteit és elvárásait.

Ez az egészségbiztosítás is egy ilyen összegbiztosítás, amely egészségügyi problémák bekövetkeztekor, utólag – tehát nem az orvosi költségek fedezetére – nyújt biztosítási segítséget.

Hogyan működik a kockázati egészségbiztosítás?

Az egészségbiztosítás gondját viseli pénzügyileg, amíg lábadozik és segít, a kezelések költségeinek viselésében, ha súlyos betegséget diagnosztizálnak önnél.

A kockázati egészségbiztosítás azért jött létre, hogy pénzügyi védelmet nyújtson a biztosítottaknak bizonyos előre meghatározott egészségügyi események bekövetkeztekor. A kockázati egészségbiztosítás jellemzően specifikus körülményekhez kötött, mint például súlyos betegségek diagnosztizálása, kórházi kezelések, műtétek, vagy akár halál esetén is térít (amennyiben kért életbiztosítást a szerződésébe).

Nem kötelező elem, de erősen ajánlott, amit a kockázati egészségbiztosítás magában foglalhat, az az életbiztosítás, amelynek kötelező minimuma 500.000 Ft. Ez a fedezet halál esetén aktiválódik, legyen az balesetből, közlekedési balesetből, vagy betegségből eredő. Ez biztosítja, hogy a biztosított hozzátartozói anyagi támogatást kapjanak a biztosított elvesztése esetén.

összegbiztosítás kifizetés

A kórházi napi térítés egy másik fontos szolgáltatás, amely betegségből eredő kórházi kezelés esetén naponta meghatározott összeget fizet a biztosított számára. Ez a fedezet segít enyhíteni a kórházi tartózkodás anyagi terheit, biztosítva, hogy a biztosított koncentrálhasson a gyógyulásra.

Műtéti térítés esetén, ha a biztosított műtétre szorul, a biztosító egy előre meghatározott összeget fizet kártérítésként. Ez a fedezet hozzájárul a műtéti beavatkozásokkal járó pénzügyi terhek enyhítéséhez.

A kockázati egészségbiztosítás kiemelten foglalkozik a súlyos betegségekkel is. Ha ezt a fedezetet is választja, és a biztosítási időszak alatt diagnosztizálják önnél a biztosító által a biztosítási feltételekben felsorolt betegségek valamelyikét, mint például szívinfarktust, rosszindulatú daganatot, agyvérzést, krónikus veseelégtelenséget, stb, a biztosított a szerződésben meghatározott összeget kapja kártérítésként.

Összefoglalva, a kockázati egészségbiztosítás egy rendkívül fontos pénzügyi eszköz, amely védelmet nyújt a biztosítottak és egész családjuk számára számos váratlan egészségügyi esemény bekövetkezte esetén. Ezáltal megnyugvással nézhetnek szembe az élet kiszámíthatatlan helyzeteivel, tudva, hogy pénzügyi biztonságukat egy megbízható biztosítási fedezet garantálja.

Tornai Edit

Összegbiztosítás alapú kockázati egészségbiztosítást keres?

Kérje segítségünket! Megtaláljuk, amire szüksége van!

Összegbiztosítás kockázati elemek, amelyek közül válogathat

Életbiztosítás

Az életbiztosítás egy olyan biztosítási elem, amely halál bekövetkeztekor fizeti ki az előre – a szerződés kötéskor – meghatározott összeget, függetlenül annak okától, legyen az baleset, közlekedési baleset vagy betegségből eredő esemény.

Kórházi napi térítés

Ha betegség miatt kórházi kezelésre szorul, a kórházban eltöltött minden nap után a biztosító egy meghatározott összegű kórházi napi térítést utal bankszámlájára. Ez segít fedezni a kórházi tartózkodás során felmerülő anyagi terheket.

Műtéti térítés

A műtéti térítés egy olyan biztosítási szolgáltatás, amelyet akkor vehet igénybe, ha (nem balesetből eredő) műtétre kerül sor. Ebben az esetben a biztosító a biztosítási szerződésben előre meghatározott, fix összeget fizeti ki Önnek kártérítésként. Ez a fedezet kifejezetten azért jött létre, hogy anyagi támogatást nyújtson a műtéti beavatkozásokkal járó költségek, mint például a kórházi tartózkodás, a rehabilitáció és a műtét utáni gyógyulási folyamat során felmerülő egyéb kiadások fedezésére.

Kiemelt kockázatú betegségek diagnosztizálása

Ha a biztosítási szerződés életbe lépésekor még nem állt fenn ilyen betegség, és a későbbiekben bármelyik, a biztosító által meghatározott váratlan, súlyos betegség bekövetkezik – mint például szívinfarktus, rosszindulatú daganatos megbetegedés, agyvérzés, krónikus veseelégtelenség, szívkoszorúér-műtét, szervátültetés vagy AIDS, stb. –, akkor Ön jogosult lesz az előre megállapított összegű kártérítésre. Ez a fedezet kifejezetten azért van, hogy anyagi biztonságot nyújtson az ilyen súlyos és váratlan egészségügyi események esetén, csökkentve a betegség pénzügyi terheit és segítve a gyógyulási folyamatot.

Rosszindulatú daganatos megbetegedések

Amennyiben a biztosítási szerződés aláírása után diagnosztizálják Önnél a rosszindulatú daganatos megbetegedést, a biztosító a szerződésben előre rögzített összegű kártérítést fizet ki Önnek. Ez a pénzügyi támogatás kifejezetten azért kerül kifizetésre, hogy segítséget nyújtson a betegség miatt felmerülő költségek, mint például kezelések, gyógyszerek és esetleges műtétek fedezetére. A kártérítés célja, hogy csökkentse az anyagi nyomást, amely a betegség diagnosztizálásával jár, és lehetővé tegye Ön számára, hogy teljes mértékben a gyógyulásra összpontosítson, anélkül, hogy a pénzügyi aggodalmak hátráltatnák a felépülési folyamatot.

39%-ot meghaladó egészségkárosodás

Ha Ön 39%-ot meghaladó mértékű maradandó egészségkárosodást szenved betegségből vagy balesetből eredően, akkor jogosult lesz arra, hogy a biztosítási szerződésben előzetesen rögzített összeget kártérítésként megkapja a biztosítótól. Ez a pénzügyi kompenzáció arra szolgál, hogy támogassa Önt a tartós rokkantságból eredő kihívások kezelésében, beleértve a gyógykezeléseket, rehabilitációt és az életminőség javítását célzó intézkedéseket. A kártérítési összeg célja, hogy enyhítse az anyagi terheket, lehetővé téve Önnek, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az új élethelyzethez, miközben minimalizálja a sérülés vagy betegség okozta pénzügyi nyomást.

69%-ot meghaladó egészségkárosodás

Ha az egészségkárosodása eléri vagy meghaladja a 69%-ot, jogosult lesz a biztosítási szerződésben előre meghatározott összegű kártérítésre a biztosítótól. Ez a kompenzáció célja, hogy pénzügyi segítséget nyújtson Önnek a maradandó egészségkárosodás által okozott jelentős változások kezeléséhez. Az összeg segíthet fedezni a folyamatos orvosi ellátást, a rehabilitációs költségeket, a munkaképesség csökkenéséből adódó jövedelemkiesést, valamint az életminőség javításához szükséges eszközök és módosítások finanszírozását.

Keresőképtelenségi napi térítés

A keresőképtelenségi napi térítés, ismertebb nevén táppénz kiegészítés, egy olyan biztosítási szolgáltatás, amelyet akkor vehet igénybe, ha baleset éri vagy betegség miatt keresőképtelenné válik, és ezt orvos is igazolja. Ha önállóan nem tudja munkáját végezni és hivatalosan keresőképtelen állapotban van, a biztosítója naponta bizonyos összegű térítést fizet, ami segít pótolni az elveszített jövedelmet. Ez a térítés az első néhány, úgynevezett önrésznek számító nap után kezdődik, amelyeket önnek kell átvészelnie anélkül, hogy támogatást kapna. A napi térítés célja, hogy anyagi segítséget nyújtson a gyógyulási időszak alatt, enyhítve ezzel a keresőképtelenség pénzügyi hatásait és lehetővé téve, hogy teljes mértékben a felépülésre összpontosítson.

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

iroda@biztositasszakerto.com

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

iroda@biztositasszakerto.com

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.